Bir SEO makalesi yazma için Önemli Faktörler

SEO makaleleri yazmak için iki ana nedeni doğru Google ve diğer arama motorları tarafından dizine ve hedeflenen kitleyi bilgilendirmeyi içerir. Google’ın kendi ihtiyaçlarını karşılayan ilgili bilgileri arama sağlamak amacı ile, bunun için yazılmış amacına göre içeriği sınıflandırır. Arama motorları bu hedefe ulaşmak yardımcı olmak için bir yolu SEO makaleler oluşturmaktır.

 

1. Kelime Araştırma
Kapsamlı anahtar kelime araştırma motoru dostu makalede bir arama yazma için gereklidir. Siz arama terimleri potansiyel müşterilerin büyük olasılıkla ürün veya hizmet hakkında bilgi aramak için kullanacağı bilmek gerekir. Makaleler için alakalı anahtar kelimeler belirlemek için, dikkatli bir anahtar kelime araştırma yapmak gerekir. Beyin fırtınası potansiyel cümleleri ya da aklınıza gelebilecek açısından başlayın, mümkün olduğunca çok sayıda ile geldi. Insanların niş hakkında çok tartıştığımız Ayrıca, sanayi forumları ziyaret, bu platformlarda birçok anahtar kelime fikirleri bulabilirsiniz.

İşte bu amaç için tasarlanmış araçlardır, ancak sağladıkları sonuçları üzerinde çok fazla güvenmeyin. Sadece araştırma için kılavuz olarak kullanın. Google ücretsiz anahtar kelime araştırma araçları kullanırsanız, size içeriği ile ilgili anahtar kelimeleri bir sürü bulmak mümkün olacak.

2. Anahtar Kelime Kullanımı
Bir SEO makale yazmanın amacı hedef kitlenizin büyük fayda olacak yararlı ve bilgilendirici içerik üreten edilmelidir. Onlara onu tüketen hemen sonra uygulamak için yeterli pratik olmalıdır.

Şimdi, uygun böylece potansiyel müşterileri kolayca arama sonuçlarında bunları bulabilirsiniz Google ve diğer arama motorları indeksi makaleler yardımcı olmak için, stratejik içerik araştırılmış anahtar gömmek gerekir. Anahtar kelime eklerken, bilgiler ana kavram kaybetmeden doğal olarak akar emin olun. Bunu başarmak için, onların eş kullanarak anahtar kelimeler değişir. Bu sadece makale SEO yüklü yapmaz ama aynı zamanda tüketmek kitlenizi mutlu edecek.

3. Anahtar kelime gömme Alanları
Onları Google ve diğer arama motorlarında üst sıralarda istiyorum çünkü Sadece anahtar kelimelerle yazılar şeyler yok. Google makalelerinde anahtar entegre ve ihlal varsa, içeriği kara listeye alınacaktır için bir kural vardır, ve potansiyel müşteriler görmek asla.

Içeriğindeki anahtar kelimeler eklerken, bu alanları hedef: URL (ana etki alanının bir alt URL), makalenin başlığı, ilk paragrafta, makalenin ana gövde, ve son paragrafta. Kullanılan toplam kelime beşten fazla olmamalıdır. Bu içeriği Google’a spam bakmak ve potansiyel müşterilere alakasız gelebilir yapacaktır Büyüktür. Bunu önlemek için, bir başlık anahtar kelime, ilk paragrafta, ana gövde iki üç ve son paragrafta. Kullanın Kolay yazma yapmak için anahtar değişir, ve içeriğin temel mesaj sağlamak için unutmayınız.

Yerine yazı içine anahtar kelimeler eklemek için nasıl endişesi olanlar yararlı ve bilgilendirici içerik sunmaya odaklanın. Sadece Google ve diğer arama motorları doğru kategorilerde bilgileri koymak yardım etmek, ve kolay potansiyel müşteriler onları bulmak için yapmak için içeriği anahtar kelimeleri kullanıyorsunuz. Böylece potansiyel müşteriler için değer veren odaklanır.

SEO içerik Yazma insanların algıladıkları kadar zor değildir. Sadece yukarıdaki ipuçları ve tavsiyeler takip ederek, sizin yazılar yalnızca doğru anahtar kelimeleri için doğru dizine almazsınız, aynı zamanda sürücü, web sitenize hedeflenmiş trafik yardımcı olacaktır.

Bizim web pazarlama ajansı genel bir içerik pazarlama stratejisinin bir parçası olarak anahtar kelime zengin içeriği geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır. Size güvenilirliğini artırmak ve hedeflenen entegre pazarlama ve SEO hizmetleri ile marka oluşturmak nasıl yardım edebileceğinizi öğrenmek için bize ulaşın.

About jrtansu

just a geek..
Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın