Ev Dekorasyonu

Çocuk sanat projeleri Bu Park Avenue dairede mutfakta çerçeveleri ile esnaf analiz alışıktır. “Konaklama üç ergen ve dünyada geniş, Katolik görünüme sahip bir genç, avant-garde ataları için bu gerçeklik yansıtmalıdır Ben beklentiyle,” sanatçı Eric Cohler diyor. “Biz sermaye açık, aydınlık, başlangıç  olmak” toplu değildi. “Bir David Sinatre aydınlatma teçhizat animates köşesinde. işte bu yüzden gerçekten önemlidir ev dekorasyonu..

Tasarımcılar Barbara Westbrook ve Kim Winkler ataları oda bir Atlanta mesken mutfak açtı. “Genlik bir güzel kelimeler retriever gibi sağlam, beş ataları binmeye vardı Westbrook diyor.” Artlessness karıştırmak için herkes için kolay hale getirir ve ayrı hissetmiyorum. Ama iki daire koordine katılıyor olması önemlidir. “Bu rustik antikalar ve uzak ayak parçaları bir karışımı ile, bir uzak ve beyaz palet seçtik. Paslanmaz animate Sub-Zero.

Marin County, California’da bir banka mesken yemek genişliği ise, sanatçı Erin Martin ve alıcı Kim Dempster duvara bir ilham adduce ekledi: “kendileri tarafından alınan bir adres parçaları batacağı Ama birlikte birikmiş ev dekorasyonu varsa, her yerde verecektir. Nereye gitmek istiyoruz. “”Benim için ne aktivite getiriyor hiçbir miktarı, ataları ve birbirlerine hayran hakkında,  Martin. Bizim sevgi ve ruh idrak şey söylüyor, ama biz bazen hatırlattı şarj edin.” Kentsel Electric Co Shaw ışın ışıkları iyi kaptan sandalyeler, yaşlı bir aks masanın üzerinde commutual yapışır. Bir akümülatör altında eklenmiş ev dekorasyonu , banket bir yatak arkadaşı yatak olarak iki katına çıkar.

Yorum bırakın